Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Márvány megmunkáló cégek képes leírás - Márvány.tlap.hu
részletek »

Márvány megmunkáló cégek - Márvány.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: marvany.tlap.hu » Márvány megmunkáló cégek
Keresés
Találatok száma - 28 db
AM System márványcsiszolás

AM System márványcsiszolás

A céget 1996-ban alapítottuk. Fő profilként a márványcsiszolást indítottuk el a szőnyeg és kárpittisztítás mellett. Márványcsiszolásra használt gépparkunk állandó fejlesztésével mindig a leggyorsabb és leghatékonyabb módszerek elsajátítására törekszünk, amit a lehetőségekhez képest a legkedvezőbb áron próbálunk prezentálni. Cégünk felelősségbiztosítással rendelkezik. Főleg a szállodaiparban vagyunk a legismertebbek, de a luxus szállodáktól a magánszemélyekig mindenhol vállalunk márványcsiszolást, márványpolírozást, napi és nagytakarításokat, szőnyegtisztítást és kárpittisztításokat, padlók gépi súrolását, szükség szerinti bevonatolását. Minden mások által megoldatlan tisztítási,takarítási feladatra szívesen vállalkozunk.

Bavimpex

Bavimpex

A Bavimpex Kft. több mint tíz éve foglalkozik Magyarországon tradicionális márvány, gránit, agglomerát és kerámia forgalmazásával, feldolgozásával. Ez idő alatt európai szín- vonalú gépeink által az egyik legnagyobb burkolólap forgal mazókká váltunk. Telepeinken a vásárlók tájékoztatása, döntésének megkönnyítése érdekében az anyagok, beépítési módok és formák ismertetése céljából bemutató termeket alakítottunk ki. Itt megtekinthető a cég- ünk által forgalmazott anyagok teljes választéka, melyek többnyire raktárunkból azonnal elszállíthatók, ritkább anyagok esetében megrendelhetők.

Benekő Épület és Sírkő

Benekő Épület és Sírkő

Vállalkozásunk több mint 5O éve van jelen a kőiparban. A nagyszülők által letett alapok az apák által elért sikerek után, a folyamatos fejlődés cégünk célja. Ennek megvalósulásáért dolgozunk, immár a harmadik generációs kőfaragóként. Jelenlegi telephelyünk 1989-óta működik Balatonszabadi településen. 2004-2005 évben alakítottuk át a telephelyünket az EU szabványnak megfelelő üzemcsarnok és kiszolgáló épület építésével.

Bes Márvány Gránit

Bes Márvány Gránit

Cégünk, a Bes Márvány Gránit Kft. 1996 óta van a hazai piacon. Termékskálánk évről évre bővült, így mostanra sokféle anyagból, nagy készletről, azonnali kiszolgálással tudjuk vásárlóink igényeit kielégíteni. Foglalkozunk márvány, gránit, mészkő anyagok megmunkálásával és elhelyezésével, melyekből ablakpárkány, konyhai- és mosdópult, lépcső, asztallap, kerítés fedkő, küszöb, kandallópárkány, kandallóburkolat illetve padlóburkolat készülhet. Ezen kívül nagy választékban találhatóak nálunk természetes hasított és pattintott burkolókövek (pl. mészkő, andezit, pala, gneis, homokkő, tufa, quarcit, riolit stb) járdák, teraszok, kocsibeállók, kül- és beltéri falfelületek, házlábazat, kerítéslábazat burkolására szabályos és szabálytalan kivitelben. Választékunkban szerepel még kőzúzalék, sétánykő, folyamikavics, gyöngykavics, dekorkavics, útalapkő, sziklakertkő, görgetek kő, kagyló, zeolit, kocka- és mediterrán kő, antikolt kő, tipegő, aquaristikai kő különböző szín és méretválasztékban. 2005 óta forgalmazunk kerti kiegészítőket, mint grillező, szalonnasütő, kaspó, hintaágy, kerti pad, filagória, díszkút, virágláda, kerti lámpás, madáritató, vízköpő béka, kerti járólap stb.

Carrara Kőszakbolt

Carrara Kőszakbolt

A Carrara Kőszakbolt az 1989. évi megalakulása óta a piaci szegmens - gránit, márvány, mészkő feldolgozás - teljes skáláját reprezentáló megrendelői és partneri igényeinek teljeskörű, magas szintű kiszolgálásával csaknem 20 éve töretlen sikerrel teljesíti a legkülönfélébb egyedi igényeket is.

Dall' Asta  kőfaragóműhely

Dall' Asta kőfaragóműhely

Az ember évezredek óta kőből épít házat magának. S ha egy felületet hosszú életűnek szán, azt kővel borítja. A legnemesebb építő - és burkolóanyagok, a gránit, a márvány megmunkálása - épp mert kemények - speciális gépeket, szakértelmet, tudást, és - talán mondhatjuk - művészi intuíciót igényel. A Dall' Asta Kőfaragóműhely mindezt Olaszországból hozta magával, s gyarapította nemzedékeken keresztül. A családi vállalkozást Dall' Asta Aldo alapitotta 1935-ben, azóta a harmadik generáció folytatja e hagyományt.

Difference

Difference

A Difference Kft. kőforgalmazással, épület és díszítőszobrászattal foglalkozó vállalkozás. Társaságunk a kőburkolatokat és térköveket importál a világ minden tájáról. Közvetlen a bányákból importált gránit, márvány, mészkő, travertin, porfír és egyéb kövek forgalmazása mellett hazai mészkövet és márványt is kínálunk Kedves Vásárlóinknak.

Filó és Társa

Filó és Társa

Tevékenységi körünk az építőipari kivitelezésen belül a nyugat-európai szintű igényes, magas színvonalú hidegburkoló munkák készítése hazai és import anyagok alkalmazásával. Bankok, irodák, uszodák, gyógyászati épületek, ipari létesítmények, üzletközpontok, villa épületek burkolása kerámia, márvány, gránit, mészkő és terrazzó burkolatokkal. A kivitelezés mellett márvány és gránit anyagok kereskedelmi forgalmazásával is foglalkozunk. Felismerve az építőipari piacon az utóbbi években jelentkező magasszintű igényeket, új, kiváló minőségű burkolatok, intarziák készítésével, valamint régiek felújításával állunk megrendelőink rendelkezésére. Magyarországon cégünk rendelkezik a legnagyobb, legkorszerűbb és folyamatosan fejlesztett gépparkkal helyszíni csiszolási munkák végzéséhez, hazánkban elsőként alkalmazott olasz technológiával.

Gránit és Márvány

Gránit és Márvány

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik természetes kövekkel. Társaságunkat a kemény munka, az akarat és lelkesedés jellemzi. Törekvésünk, hogy ügyfeleinknek lehetőséget nyújtsunk kiválasztani a sokféle anyagból - különböző fizikai jellemzők és szín alapján - a megfelelő választást a különféle tervezési követelményeknek megfelelően.

Hirdetés
Gránit és márvány sírkő készítés

Gránit és márvány sírkő készítés

Telephelyünkön lévő bemutatóparkban óriási szín és formaválasztékban találhatók bemutató síremlékek, sírkövek, fejkövek. Természetesen egyedi igények szerinti kivitelezésre is van mód. Raktárkészletünkben több, mint 50 féle kő alapanyag található, valamint féldrágakövek, onyxok. Bemutatótermünkben a kiegészítő kellékek nagy választéka található (bronz, gránit vázák, lámpák, mécsesek, kaspók, szobrok, betűk, homokfújás, lézergravírozás, kerámia és gravírozott fényképek, egyéb kiegészítők). Folyamatos akciókkal, hozzáértő kollégákkal, szakképzett kőfaragókkal várjuk a kedves érdeklődőket.

Granpol

Granpol

Speciális technológiánk segítségével a legkeményebb gránit és márvány járólapok, PVC, linóleum felületek tisztítását, polírozását, felújítását gazdaságosan, hatékonyan és gyorsan végezzük. Bevonatoló és polírozó anyagok, polírozó gépek alkalmazásával a kifakult, megkopott és karcos járólapok felületét újra fényessé varázsoljuk. Munkatársaink nagy rutinnal és jó felszereltséggel rendelkeznek a feladat elvégzéséhez. A megfelelő technológia alkalmazásával csarnokának, folyosójának padlója újra visszanyeri eredeti fényét.

Gyuricskó sírkő

Gyuricskó sírkő

Cégünk elsősorban gránit sírkövek, emlékek és kegytárgyak forgalmazásával foglalkozik. Rövid határidővel vállaljuk a megrendelt termékek legyártatását. Gyártó partnereink komoly tapasztalattal, a legmodernebb géppekkel és magas színvonalú szaktudással rendelkeznek. Gyártó telepünkön 1996-óta folyamatos és egyre növekvő a termelés. Termékeinket belföldön és külföldön egyaránt értékesítjük. A folyamatos fejlesztések eredményeként, szakembereink és modern gépparkunk segítségével a legkülönlegesebb vásárlói igényeket is magas szinvonalon tudjuk kielégíteni.

Hung-Art

Hung-Art

Cégünk 1991-es megalakulása óta egyedi kőmunkákkal foglalkozik. Nagy múltra tekintünk vissza a kőszobrászat, kőrestaurálás, kőből készült épületrészek rekonstrukciója területén. Emlékművek, szobrok, címerek, sírkövek, kőhomlokzatok, padlóburkolatok készítése, restaurálása terén számos referenciánk van. Emellett rendszeresen vállaljuk családi házakhoz, illetve lakásokba kandallók, pultok, lábazatok, lépcsők készítését.

Intergranit Hungary

Intergranit Hungary

A cég természetes kőanyagok gránit -márvány -mészkő -onyx- feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozik. Üzemcsarnokában folyamatosan 3-4000 m2 táblás anyagból lehet választani. Vevőink a hazai első kőoutletből is vásárolhatnak. Az anyagok feldolgozása a helyszínen történik. Speciális anyagok beszerzését rövid határidő mellett tudjuk vállalni. Igény szerint vállalkozunk a kivitelezésre is.

Kamasz és Fia Kft.

Kamasz és Fia Kft.

Kamasz János, a vállalkozás alapítója több mint 35 éve dolgozik a sírköves szakmában, mint kőfaragó. Cégünk fő profilja a sírkőkészítés, ezentúl könyöklők, kerti bútorok, külső- és beltéri szökőkutak készítése műkőből, mészkőből, márványból és gránitból. Régi síremlékek felújítása, tisztítása, megdőlt emlékek helyreállítása, szintezés stb. Helyszíni betűvésés, festés. Temetéskor bontás, visszaállítás, lefedés. Ezek mellett vállaljuk még emlékművek és szobrászati, kőszobrászati munkák elvégzését is. Partnerek vagyunk egyedi igények megvalósításában is, helyszíni felméréssel. Márvány, gránit, mészkő és műkő sírkövek, dupla- és urna sírkövek, emlékművek, szobrászati munkák, ablakpárkány és kerítésfedkő, egyéb kőfaragás, kőmegmunkálás. Telephely: 1108 Budapest, Sírkert utca 21. Tel. / FAX: (06-1) 260-69-91 Mobil: 06-30 / 901-46-13 Web: www.kamaszesfia.hu

Kő-Dekor 2002

Kő-Dekor 2002

Cégünket 2002-ben családi vállalkozásként alapítottuk. Kezdetben kevés márvány és gránit forgalmazása mellett, javarészt betűvéséssel foglalkoztunk. Munkánk során egyre több természetes követ használunk a világ minden tájáról. Ma többnyire ezekből az anyagokból dolgozunk. Kedvező tulajdonságait és szépségét elismerve, a kő egyre nagyobb teret nyer épületeinken belül és kívül. Nő azon megrendelőink száma, akik e nemes anyag nemcsak kegyeleti célú felhasználását ismerik, hanem lakásukba, irodájukba, üzletükbe kívánnak egy kis természetes szépséget bevinni. Nekik készülnek márványból, gránitból, mészkőből asztalok, könyöklők, kerítésfedlapok, konyha-, fürdőszobapultok, lépcsők, kandallók, disztárgyak és különböző burkolatok. A természetes kövek megmunkálásának minden szakaszát szakképzett emberekkel, üzemen belül végezzük legyen az darabolás, csiszolás, marás, fényezés, betű illetve ornamentika faragás. Képviselt területeinken igyekszünk megfelelni fogyasztóink növekvő igényeinek, egy versenyképes árral, mínöségi munkával, bízva a sikeres együttműködésben.

Kő-Szórás Kft. - Sírkő készítés márványból

Kő-Szórás Kft. - Sírkő készítés márványból

Síremlékek készítés, urnasírkő készítés, urnakripta készítés, emléktáblák készítés, gránitból, márványból, mészkőből, műkőből, ingyenes felméréssel és ingyenes kiszállítással. Családi kripta készítés, egyszemélyes sírkő készítés, kétszemélyes sírkő készítés gránitból, márványból, mészkőből, műkőből. óriási szín és forma választékkal. Elérhetőségeink Webold al: Sirkokeszites.com Cégnév: Kő-Szórás Szolgáltató Kft. Adószám: 25713493 Telephely: Budapest, Székesdűlő, 1044 Váci út 110 A Megyeri-híd után, Vasrózsa utca 1. sarkánál Telefon: 06 70 4340152 Email: sirkokeszitesinfo[@]gmail.com Nyitvat artás: H-P: 9.00-17.00 Sz: 9.00-14.00

Tuti menü